Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran KUTSO’yu ziyaret etti.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki iş adamlarından oluşan heyet, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

ATO Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki Ankaralı iş adamları İsa Aydar, Ünsal Murat Muratdağı, Bayram Memişoğulları ve Musa Can Baran Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Meclis Başkanı Fahri Özen ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette her iki odanın faaliyetleri, ticaret ve ekonomi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarettin ardından Başkan Gürsel Baran, Ankara Ticaret Odasını temsil eden bir hediyeyi KUTSO Başkanı Murat H. Günay’a takdim etti.