KUTSO Mart Ayı Meclis Toplantısı’nı Yeni Konferans Salonunda Yaptı.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı, Kumluca hizmet binası içerisinde yeni yapılan konferans salonunda düzenlendi.

Meclis Başkanı Fahri Özen Başkanlığında düzenlenen toplantıya meclis üyeleri ile birlikte KUTSO Yüksek İstişare Kurulu üyeleri ve Meslek Komitesi üyerleri de katıldı.

Yeni yapılan konferans salonunun günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilecek teknolojik bir alt yapıya sahip olduğunu belirten KUTSO Meclis Başkanı Fahri Özen;

Yeni salonumuz hayırlı olsun.

“Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası olarak içine kapalı, günlük rutin işlerini yapan bir kurum olmak yerine her zaman üyelerinin ve bölge halkının yanında olan bir kurum olmayı tercih ediyoruz. Bu amaçla bugüne kadar birçok eğitim ve belgelendirme çalışması düzenledik. Odamıza ait tüm imkanları yöre halkımızın hizmetine sunduk. Bugün ilk defa toplantı düzenlediğimiz bu salonu da yine Batı Antalya’ya hizmet vermesi için yaptık. Fiziki alt yapısı ve teknolojik imkanları olarak Antalya’nın en iyilerinden olan salonumuz üyelerimize ve tüm Batı Antalyalılara hayırlı olsun” dedi.

Makam arabası almadık, hizmet ürettik.

Meclisi bilgilendirmek için söz alan KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası’nı kiralık bir asma katta hizmet veren bir kurum olmaktan kurtarıp, Batı Antalya’nın en iyi fiziki ve teknolojik alt yapısına sahip kurumu haline getirdiklerini belirterek şöyle dedi;

“Göreve geldiğimiz ilk günlerde KUTSO, üyelerinin gücünü temsil edemeyen, üyeleri ile ilişkileri kopuk ve üyelerine belge hizmeti dışında bir şey sunamaz durumdaydı. 2013 yılından bugüne kadar KUTSO değişim gurubu olarak, üyelerimizin de desteği ile KUTSO’yu hayalimizdeki noktaya taşıdık.

Bu süreçte huzur haklarını ve belge hizmetlerindeki ücretleri kaldırdık. Temsilciliklerimizi kendimize ait yerlerine taşıdık, hizmet binamızı yaptık. Üyelerimizin ekonomik gücünü arttırmak için devlet destekleri sağladık. Bölgeye yeni bir vizyon kazandırmak için sayısız eğitim ve toplantı düzenledik.

Bugün ilk defa içerisinde toplantı düzenlediğimiz bu salonu bölgenin en modern salonu olarak üyelerimizin hizmetine sunuyoruz. Belki iyice bir makam arabası alıp, imkanlarımızı kapalı kapılar ardında değerlendirebilirdik ama biz makamın peşinde değil üyelerine hizmet etme derdindeyiz. Bizim amacımız “üyelerine KUTSO iyi ki var” dedirtebilmek. Salonumuzu düğün ve nişan gibi etkinlikler hariç, yasal sorun teşkil etmeyen tüm etkinlikler için üyelerimiz ve iş dünyamız kullanılabilir.

Otomasyon kontrollü modern salon.

KUTSO Kumluca hizmet binasının 3. Katında bulunan konferans salonu 300 kişilik kapasiteye sahip. Salon ikiye bölünebilir şekilde tasarlandı. Aynı anda toplantı ve eğitim gibi 2 ayrı etkinlik yapılabiliyor. Salonda bulunan ses, görüntü, aydınlatma sistemi ile ekran ve perdeler otomasyon sistemi üzerinde tek bir tablet ile kontrol edilebiliyor. Salon içerisinde dokunmatik ekranlı bir bilgisayar bulunan dijital kürsüye sahip. Konuşmacılar sunumlarını yapmak için ekran ve sistemine laptop, android yada ios tablet ve telefonları ile kablosuz olarak bağlanabiliyor. Ayrıca salonda Zoom üzerinden karma toplantı yapmayı sağlayan 4 adet PTZ kamera ve alt yapı bulunuyor. Salon haricinde ekran ve ses sistemine sahip 50 kişilik bir fuaye alanı da mevcut.