KUTSO’nun 5 Yıldızlı Hizmet Kalitesi Tescillendi.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi denetimi başarıyla tamamlandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nin TOBB, 2001 yılında İngiltere Odalar Birliği ile birlikte yürütmeye başladığı ve Türk Standartları Enstitüsü ile devam ettirdiği Oda/Borsa Akreditasyon Sistemine 2014 yılında dahil olan KUTSO, akreditasyon belgesini yenilemek için denetimden geçti.

Türk Loydu Baş Denetiçisi Serkan Şahin, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Başkan Yardımcısı Kerim Soytürk ve Genel Sekreter Mesut Bakar’ın da katılımıyla gerçekleşen toplantı sonrası akreditasyon belgesini değerlendirme çalışmalarını başlattı. Serkan Şahin, iki gün süren denetimde, KUTSO’nun çalışmaları, hizmet sunumu, insan kaynakları ve akreditasyon sistemiyle ilgili yeterlilikleri, mali yönetimi, planlama, haberleşme yayınlar, bilgi iletişim teknolojileri, üye ilişkileri, iletişim ağı, bilgi danışmanlık ve destek, iş geliştirme ve eğitim, oda faaliyetlerini değerlendirdi. Şahin, KUTSO’nun akreditasyon sistemine uygun hizmet verdiği yönünde rapor hazırladı. Akreditasyon belge yenilemesi kararı TOBB Akreditasyon Kurul Sekreterliği’ne sunuldu.