Manavgat TSO’ya geçmiş olsun ziyareti

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, ATSO Başkanı Davut Çetin ATB Başkanı Ali Çandır ve KUTBO Başkanı Fatih Durdaş ile birlikte Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretin ardından Manavgat için başlatılan yardım kampanyasına 5 Milyon TL katkıda bulunan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun sembolik çeki Antalya Valisi Ersin Yazıcı’ya takdim edildi.

KUTSO Yönetim Kurulu ve bölge oda ve borsa başkanları daha sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i, Gündoğdu Mahallesinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Afet Yönetim Merkezinde ziyaret ederek bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldılar.