2. El Oto Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı

2. El veya Sıfır Araç Alıp Satıyorsanız yada Satmak İstiyorsanız;

Resmi Gazetede yayınlanan yönetmelikle Motorlu Kara Taşıtları Alım-Satım Mesleki Yeterlilik Belgesi almak artık zorunlu hale geldi.
Buna Göre,
İl Ticaret Müdürlükleri, mesleki yeterlilik belgesi olmayan işletmelere “Yetki Belgesi” vermeyecektir.
Noterler, mesleki yeterlilik belgesi ibraz etmeyenlerin “Alım-Satım İşlemlerini” kabul etmeyecektir.
Belediyeler, mesleki yeterlilik belgesi ibraz etmeyen işletmelere “Ruhsat” vermeyecektir.
Bu kapsamda;
Mesleki Yeterlilik Belgesi Odamız aracılığı ile TOBB MEYBEM tarafından uygulanacak olan teorik ve pratik sınav ile verilecektir.

Fiyat Tarifesi
2 Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 600,00 TL

Nasıl Başvuru Yapılacak?
Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası tarafından  verilecek olan Başvuru Formunu ıslak imzalı olarak doldurulması,
• Nüfus cüzdanı fotokobisi ve
• 2 adet fotoğraf ibraz edilmesi yeterlidir.
Ayrıntılı Bilgi için; KUTSO Arge Birimi (242-8890707-Dahili.6) ile irtibata geçebilirsiniz.Ebru Yılmaz[11:10]
BU ÖNCEKİ DUYURU 13 AĞUSTOS SON GÜN