3- Merkez Nakli(Gerçek Kişi)

BAŞKA BİR TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜNE KAYITLI GERÇEK KİŞİLERİN MERKEZ NAKLİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1. Gerçek kişiler için (3.1)ODA KAYIT BEYANNAMESİ (Kayıt olacak kişi tarafından imzalanmış) (Odaya kayıt için) veya  Eczacılar odasına kaydı olan Eczacıların; Eczacılar odasından aldıkları kayıt belgesi aslını sicil müdürlüğümüze ibraz etmeleri gerekir.

2. (3.2)MESLEK GRUBU LİSTESİ (Kayıt olacak kişi tarafından imzalanmış)

3. (3.3)DİLEKÇE (Kayıt olacak kişiler tarafından imzalanmış)

4. Merkezde yapılan kuruluş ve en son tescilin yayımlandığı sicil gazeteleri ( 1 asıl – 1 fotokopi)

5. Eski Sicil Müdürlüğünce Ticaret Sicili Yönetmeliğinin 111 inci maddesine göre düzenlenmiş izin yazısı

(1 asıl – 1 fotokopi)

6. T.C. Kimlik numarasını gösterir nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet)

7. E devletten (barkotlu) veya Muhtardan onaylı ikametgâh belgesi (2 adet asıl)

8. Fotoğraf (4 adet)

9. Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş unvan altında  imza beyannamesi (1 asıl-1 fotokopi)  (Beyannameyi size yakın yerdeki Ticaret Sicili Müdürlüğünde Mersis Talep numarasını ibraz ederek çıkartabilirsiniz.)

10. Naklin gerçekleştireceği ilgili Vergi Dairesi’nden vergi görüntüleme belgesi (2 adet asıl)

11- Gerçek kişi yabancı uyruklu ise;

a ) Varsa İkamet İzin Belgesi noter tasdikli sureti (2 adet asıl)  ve adresi gösterir Nüfus Müdürlüğü İkametgah Belgesi (2 adet asıl); adresi yurtdışında ise adresi gösterir (3.4)BEYAN

b ) Tercüme edilmiş noter onaylı pasaport sureti (2 adet asıl)

c ) Fotoğrafı (4 adet)

NOT: http://mersis.gumrukticaret.gov.tr/ adresinden elektronik başvuru yapmanız gerekiyor.