Vakıfbank Salgın Destek Kredisi Bilgilendirme Semineri internet üzerinden gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Vakıfbank işbirliğinde gerçekleştirilen seminerde, Covid-19 salgınının olumsuz etkilerini en aza indirmek ve salgından en çok etkilenen KOBİ’leri desteklemek amacıyla Dünya Bankası ile VakıfBank arasında imzalanan Acil Durum Firma Destek Projesi çerçevesinde 3 farklı hedef gruba yönelik olarak sunulan Salgın Destek Kredisi anlatıldı. Seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırıldı.